Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیش از ۵۰ هزار فلسطینی ساکن مناطق مختلف در نمازجمعه این هفته مسجد مبارک الاقصی شرکت کردند.

به گزارش ایران اکونومیست از منابع رسانه ای، اداره اوقاف اسلامی اعلام کرد که بیش از ۵۰ هزار فلسطینی ساکن سرزمین های اشغالی ۱۹۴۸ و کرانه باختری رود اردن نماز جمعه امروز را در میان تدابیر شدید امنیتی نظامیان رژیم اشغالگر صهیونیستی اقامه کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
این اقدام در حالی صورت می گیرد که شمار زیادی از نظامیان صهیونیستی در جای جای قدس به ویژه بخش قدیمی این شهر و اطراف مسجد مبارک الاقصی مستقر شده بودند.  
نظامیان صهیونیست همچنین مانع از ورود هزاران شهروند فلسطینی از کرانه باختری به قدس برای اقامه نماز جمعه شدند.
در تحول دیگر، نظامیان رژیم صهیونیستی امروز جمعه تظاهرات فلسطینی ها علیه سفر منطقه ای «جو بایدن»، رئیس جمهوری آمریکا را سرکوب کردند. 
فلسطینیان ساکن بیت المقدس امروز در اعتراض به سفر جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا به منطقه در نزدیکی بیمارستان «المطلع» واقع در شهرک «الطور» قدس به خیابان ها ریخته و دست به تظاهرات مسالمت آمیز زدند. 
مرکز اطلاع رسانی فلسطین به نقل از منابع آگاه گزارش داد که تظاهرکنندگان پرچم های فلسطین و پارچه نوشته هایی را با مضمون محکومیت شهادت «شیرین ابوعاقله» و درخواست محاکمه عاملان این جنایت در دست گرفتند.
نیروهای رژیم اشغالگر صهیونیستی مستقر در اطراف بیمارستان المطلع با حمله به شرکت کنندگان در این تظاهرات مسالمت آمیز، دست به سرکوب آنان زدند. 
جو بایدن در قالب تور منطقه ای روز چهارشنبه وارد سرزمین‌های اشغالی شد و با سران رژیم صهیونیستی دیدار و گفت و گو کرد. 
وی امروز پیش از سفر به عربستان سعودی راهی کرانه باختری و بیت لحم شد و با «محمود عباس»، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین دیدار و گفت‌وگو کرد. 
رئیس جمهوری آمریکا پس از این دیدار و شرکت در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با عباس تا ساعتی دیگر طبق برنامه از سرزمین های اشغالی مستقیم راهی عربستان خواهد شد تا با «محمد بن سلمان»، ولیعهد و همه کاره سعودی دیدار و گفت‌وگو کند.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: اسرائیل ، مسجدالاقصی ، فلسطین

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: اسرائیل مسجدالاقصی فلسطین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۹۶۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: اسرائیل خاورمیانه را دچار بدترین چرخه خشونت کرده است/ تلاش‌ها برای راه حل دو دولتی باید افزایش یابد

به گزارش جماران؛ به نقل از ایرنا، جوسپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با اشاره به جنگ غزه و بحران انسانی در این باریکه تصریح کرد که پاسخ نامتناسب (رژیم) اسرائیل به عملیات هفتم اکتبر (طوفان الاقصی)، خاورمیانه را دچار بدترین چرخه خشونت کرده است.

بورل که به انگلیس سفر کرده است، روز جمعه در سخنانی در جمع دانشجویان دانشگاه آکسفورد، گفت: «آنچه پس از گذشت هفت ماه در غزه رخ می‌دهد بسیار وحشتناک است.»

وی با تکرار مواضع خصمانه غرب علیه عملیات جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) علیه رژیم صهیونیستی عنوان کرد: «اما یک اتفاق وحشتناک نمی‌تواند اتفاق وحشتناک دیگری را توجیه کند.»

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در بخش دیگری از سخنان خود، به معیارهای دوگانه غرب در قبال جنگ در اوکراین و غزه اعتراف کرد و گفت: مردم واکنش سریع و قاطع ما را در حمایت از اوکراین مشاهده کردند اما نسبت به رفتار ما در قبال فلسطین تردید دارند. برداشت آنها این است که ارزش غیرنظامیان اوکراینی با مردم غزه، جایی که بیش از ۳۴ هزار غیرنظامی کشته شده و گرسنگی کودکان فلسطینی را می‌کشد، متفاوت است.

وی با اشاره به اینکه (رژیم) اسرائیل قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش‌بس در غزه را نقض کرده است تصریح کرد: ما باید در ادبیات خود به طور یکپارچه و منسجم عمل کنیم. اگر در جایی اعلام می‌کنیم که جنایت جنگی رخ داده است باید در هرجای دیگری که چنین اتفاقی رخ می‌دهد، با همین ادبیات سخن بگوئیم.

بورل همچنین خواستار افزایش تلاش‌ها برای تحقق راه‌ حل موسوم به دو دولتی شد و ادعا کرد که این مسیر، تنها راه رسیدن به صلح در خاورمیانه است.

به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی طی نزدیک به هفت ماه گذشته، کشتار گسترده‌ای را در غزه به راه‌ انداخته و ضمن بستن تمام گذرگاه‌ها و جلوگیری از ورود کمک‌های امدادی، این منطقه را به یک ویرانه تبدیل کرده است.

این رژیم همچنین به بهانه نابودی حماس قصد دارد تا به شهر مرزی رفح، جایی که بیش از یک میلیون فلسطینی پناه گرفته‌اند، حمله کند. این مساله نگرانی‌های بین‌المللی را برانگیخته و به رژیم صهیونیستی هشدار داده‌اند که چنین اقدامی بحران انسانی در نوار غزه را وخیم‌تر می‌کند.

شورای امنیت سازمان ملل متحد ماه پیش قطعنامه‌ای را در حمایت از برقراری آتش‌بس فوری در نوار غزه برای انتقال فوری کمک‌های بشردوستانه تصویب کرد؛ اما رژیم صهیونیستی با حمایت تمام‌قد واشنگتن این قطعنامه را نادیده گرفته است و به کشتار مردم فلسطین ادامه می‌دهد.

بر اساس گزارش‌ها، تاکنون افزون بر ۳۴ هزار فلسطینی شهید و بیش از ۷۷ هزار نفر دیگر مجروح شده‌اند.

دیگر خبرها

  • طی ۲۱۱ روز جنگ، چند فلسطینی در غزه شهید یا زخمی شدند؟
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: اسرائیل خاورمیانه را دچار بدترین چرخه خشونت کرده است/ تلاش‌ها برای راه حل دو دولتی باید افزایش یابد
  • دفاع رئیس جمهور کلمبیا از قطع روابط با رژیم صهیونیستی
  • اشغالگران در تلاش برای خاموش کردن صدای کرانه باختری هستند
  • حمایت جهانی از فلسطین طوفان الاقصی دوم است/ اسرائیل بازنده اصلی
  • راهپیمایی نمازگزاران همدانی در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی
  • یورش اشغالگران به مناطق مختلف کرانه باختری/ شهادت ۱۸ فلسطینی
  • نخستین دیدار خانواده شهید رنجنوش با پیکر مطهر بعد از ۳۸ سال
  • فلسطین، مسئله‌ای که عادی نمی‌شود!
  • جزئیاتی از دیدار بلینکن و نتانیاهو درباره رفح